sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hyvää käärmeen vuotta!

 
Täällä sataa... Näin tänään kaveriani Juhoa, ja meidän oli tarkoitus mennä Chinatowniin katsomaan, miten kiinalaista uuttavuotta juhlitaan, mutta sateen ja ihan älyttömien ruuhkien takia siirryttiin aika pian väljemmille vesille Sohoon kahvittelemaan. Mutta vaikutti olevan aika hyvä meininki Chinatownissa! Oli paljon koristeita ja lohikäärmeitä ja musiikkia.

Viikko meni aika pitkälti esseetä kirjoittaessa ja naapureiden kanssa kinastellessa. Muuten niin rauhallinen koti on ollut pari viikkoa ihan kamala paikka asua, koska naapureilla on käymässä vieraita, jotka meluavat eivätkä osaa siivota jälkiään. Monena iltana en ole saanut unta tuntikausiin tai vaihtoehtoisesti olen herännyt meteliin aamuyöllä. Olen huomauttanut asiasta useita kertoja, samoin kuin monista muistakin asioista (keittiön siivouksesta, vessan siivouksesta, sisällä tupakoimisesta...). Loppuviikosta meni jo ihan ookoosti, mutta sitten myös yläkerran naapurille tuli vieraita... Tuntuu inhottavalta huomautella joka asiasta, mutta on tämä minunkin kotini.

Tällä viikolla minulla on ollut siivousvastuu koko talosta. Taktiikkani on ollut siivota erittäin tarkasti ja marttyyrimaisella otteella, mutta eipä sitä ole varmaan kukaan huomannut. Seuraavana aamuna kaikki paikat näyttävät yhtä likaisilta kuin ennen siivousta.

Myöhään torstaina sain yritysoikeuden esseen valmiiksi, mistä olin ihan älyttömän iloinen ja huojentunut. Lopputulos ei ollut kehuttava ja sanamäärä kaukana maksimimäärästä, mutta sain esseen valmiiksi ja palautettua! Helpotus. Yksi homma taas vähemmän opiskelujen to do -listalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti