maanantai 17. joulukuuta 2012

Viime viikko part 2


Eksyin lauantaina Robin Hoodin jalanjäljille Nottinghamiin. Sherwoodin metsässä asti en ehtinyt käydä, eikä Nottinghamin sheriffiäkään kaupungilla kierrellessä näkynyt, mutta yhteen Nallebändiin törmäsin ensin keskustassa puoleen bändistä ja illalla koko porukkaan Rock City -nimisessä, tosi kivassa keikkapaikassa. Kyseessä oli Rasmuksen kiertueen päätöskeikka, joka oli kyllä tosi hyvä. Kannatti lähteä! Ja keikan jälkeen pääsi tanssimaankin.

Tanssimisesta puheen ollen... Monissa brittiläisissä keikkapaikoissa järjestetään keikkojen jälkeen vielä disko tms. Keikkapaikka ottaa siis sisään kahdet maksavat asiakkaat illan aikana, mikä on ihan kätevää. Suomessa tämä on käytäntönä ainakin Tavastian viikonlopuissa. Tavastian systeemi on vain siinä mielessä miljoona kertaa parempi, että myös keikalla olleet voivat jäädä diskoilemaan eikä heitä heitetä väkisin ulos. On todella rasittavaa, kun on edelleen ihan fiiliksissä juuri loppuneesta keikasta ja sitten läväytetään täydet valot päälle ja aletaan suunnilleen luutien kanssa ajaa asiakkaita ulos kauhealla kiireellä. Luulisi, että olisi baarillekin parempi, että paikka olisi jo täynnä maksavia asiakkaita. Toisaalta osa keikoista on ollut sallittu myös alaikäisille, jotka täytyy toki saada ulos ennen kuin humpat alkaa.

Dirty Youth lämppäsi
Kosinta! Siis ihan oikeasti yhtä tyttöä kosittiin kesken Rasmuksen keikan. Ja sitten laulettiin suomeksi Rakkauslaulua ja näytettiin rumia käsimerkkejä. Niin ja tytön vastaus oli kyllä.
Kiitos kuvaajina toimineille suomalaistytöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti