tiistai 4. joulukuuta 2012

Onnea minä!

Synttäripäivä menee valitettavasti aika lailla opiskelujen parissa... Täytyy juhlia paremmin sitten, kun pääsen Suomeen joululomalle. Aamun aloitin kuitenkin hyvällä aamiaisella ja piiiitkällä puhelulla siskon kanssa. <3 Kiva Annu, kun ehdit puhua! Onnittelupuhelu tuli myös äitiltä, isiltä ja puolelta suvulta samanaikaisesti. Kiitos vain laulusta kaikille. :) Kiitos muillekin muistaneille!


Suunnittelin jatkavani mukavaa aamua kuntosalilla tai ainakin sen saunalla, mutta en saanut itseäni liikkeelle. Oli liian mukavaa syödä rauhassa aamupalaa ja lukea uutisia ja katsoa Muumeja. Minulla on kotona nykyään myöskin lämmitin, joten senkin takia täällä viihtyy paremmin.

Kohta täytyykin jo lähteä yliopistolle loppupäiväksi. Täytyy yrittää jaksaa opiskella vielä pari viikkoa täysillä, niin sitten voi lomailla ihan rauhassa Suomessa. Parina viime viikkona en olekaan tehnyt oikein mitään mielenkiintoista, vaan vain opiskellut. Tosin viime lauantaina kävin tutustumassa isoon Westfield Londonin ostoskeskukseen. Oli tosi kylmä päivä, joten halusin tehdä jouluostoksia (ja synttärilahjaostoksia itselleni) yhden katon alla. Olin liikkeellä jo yhdeksältä aamulla, joten muutaman tunnin sai kierrellä ihan rauhassa. Puolen päivän jälkeen alkoi olla jo turhan ahdasta, joten lähdin kotiin. 

Sisäluistelurata Westfield Londonissa.

Eilen illalla kävin katsomassa Phantom of the Opera -musikaalin, jota on esitetty Her Majesty's Theatressa jo 26 vuotta. Ja oi, olipa sekin hyvä. Tosi erilainen verrattuna esim. siihen Billy Elliotiin, mutta aivan huikea silti sekin. Kylmät väreet vaan meni pitkin selkää koko illan ajan. Ja taas kysyn, että miksi ihmeessä lopetinkaan tanssimisen... Illasta ei ole kuvia, koska amatöörinä olin unohtanut ladata kameran akun.

Ai niin ja tässä vielä yksi mieluinen synttärilahja!

2 kommenttia:

  1. Oh yeah I was in the Westfield too. It was amazing! so large shoping centre. I plan to go there with my sister. She will be blow away from this!
    And you bought shoes that you wanted. Nice!

    VastaaPoista