tiistai 15. tammikuuta 2013

Back in business

Takaisin Lontoossa ollaan. Sunnuntaina sain ihanilta vanhemmiltani kyydin Helsinki-Vantaalle, josta lento Heathrowlle lähti iltapäivällä. Matka meni hyvin eli nukkuessa - väsytti ihan hullusti, vaikkei edellisen illan Lutakon reissulla nyt niin älyttömän myöhään mennytkään.

Myös matka Heathrowlta kotiin Pohjois-Lontooseen meni hyvin. Tuntui hassulta, kun reitti oli jo niin tuttu, ei tarvinnut pysähdellä eikä tutkia karttaa niin kuin viimeksi. Koko matka oli vähän kuin matka vanhempien luota omaan kotiin Helsinkiin, tosin vain vähän isommassa mittakaavassa.

Heathrown metroasemalla törmäsin suomalaiseen mieheen, joka oli istunut kanssani samalla penkkirivillä lentokoneessa. Autoin häntä lippuautomaatin kanssa ja mentiin sitten samaa matkaa keskustaan asti. Hän yritti kovasti puhua minua opiskelemaan urheiluoikeutta, mutta saa nyt nähdä.. :D

Lumen rippeet tiistaina
Maanantaina oli rankka paluu arkeen. Ei olisi yhtään huvittanut mennä yliopistolle, koska en ollut ehtinyt ollenkaan etukäteen tutustua luentomatskuihin tai ylipäänsä tehdä yhtään mitään opiskeluihin liittyvää pitkään aikaan. Aamuksi tuli vielä yksi ylimääräinen luento, jolla olin ensimmäiset puoli tuntia ainoa opiskelija. Todellista pienryhmäopetusta... Reilun kuukauden sisään olisi ihan älyttömän paljon tekemistä, lähinnä esseiden ja muiden tehtävien muodossa. Tekemistä olisi niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa. Osa hommista tuntuu myös ihan ylitsepääsemättömän vaikeilta... Meinaa vähän stressata.

Niin ja maanantaina satoi lunta koko päivän! Pyrytti ihan kunnolla. Minun silmiini se näytti ihanan talviselta, mutta paikallisten mielestä kunnon lumimyrskyltä. Yksi opettaja toivoi yliopiston sulkemista lumen takia... Pah. Oli vielä niin lämmintäkin, ettei lumi oikein edes pysynyt maassa. Mutta ihanan valkoiselta näytti ainakin yhden päivän ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti