tiistai 9. huhtikuuta 2013

Cardiff 6.4.2013

Lauantaina 6.4.2013 tein kaverini Johannan kanssa päiväreissun Walesin pääkaupunkiin Cardiffiin. Lähdettiin matkaan aamulla ja tultiin yöbussilla takaisin. Cardiff oli tosi kiva kaupunki, sopivan kompakti, ja ihana auringonpaiste teki reissusta vieläkin kivemman. Oltiin perillä klo 11 aikoihin ja suunnattiin suoraan erilliseen eteläkeskustaan kaupungin satamaan. Satama-alue oli tosi kaunis! Rakennukset oli sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa.

Eteläisessä keskustassa sijaitsee myös BBC:n Doctor Who Experience -näyttely, jossa kiersimme reilun tunnin erittäin kovan Doctor Who -fanin Johannan opastuksella. Näyttely oli ihan viihdyttävä myös tällaiselle, joka ei tiedä aiheesta oikeastaan yhtään mitään.

Näyttelyn jälkeen söimme satamassa kevään ekat jätskit ennen takaisin keskustaan palaamista. Loppupäivä kierreltiin keskustassa (jonka merkittävin nähtävyys on Cardiffin linna), tutkittiin kauppoja, syötiin pubissa ja törmättiin jopa tuttuihin eräässä kahvilassa. Illalla menimme vaihteeksi katsomaan Von Hertzen Brothersia, joka esiintyi Bogiezissa ihan Cardiffin linnan kupeessa. Keikan jälkeen hengasimme Bogiezissa vielä jonkin aikaa ennen lähtöä takaisin Lontooseen. Ehdimme hyvin tutustua paikallisiin, joiden puheesta ei saa mitään selvää. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti