tiistai 9. huhtikuuta 2013

Von Hertzen Brothers @ Bogiez, Cardiff

Lauantaina 6.4. käytiin tosiaan katsomassa Von Veljeksiä Cardiffissa. VHB on lokeroitu Briteissä ihan täysin progeyhtyeeksi, mikä näkyy hyvin keikkayleisössäkin. Yleisöstä melko suuri osa oli vanhempia rokkiäijiä, kun Suomessa bändi tuntuu olevan ennemminkin koko kansan suosikki.  Keikoilla miehiä ja naisia on ehkä puolet ja puolet. Cardiffissa bändi kuitenkin veti tosi tiiviin rokkikeikan ja jätti pidemmät biisit pois, mikä oli mielestäni hyvä ratkaisu. Toisaalta soittoaika joka tapauksessa oli lyhyehkö, koska lämppäribändit Enochian Theory ja Haken venyttivät aikataulua... Mutta hauskaa oli sekä yleisössä että kuulemma myös lavalla!

Ennen keikkaa muuten soi mm. Kingston Wallia, Egotrippiä, Don Huonoja ja CMX:ää - huikea Suomi-ilta!


3 kommenttia:

  1. Moikka! Hurjan kiva blogi sulla :) Oon nyt selaillut tällaisia Lontoo-blogeja, kun viikonloppuna on tiedossa reissu sinne kulmille, enkä tiedä yhtään millaisia vaatteita pakkaisin mukaan! Onko siellä hirmu kylmä vai pärjääkö nahkatakilla? Ja millä ihmeen kengillä Briteissä kannattaa tallailla näin huhtikuun puolessavälissä (jos luvassa saattaa olla sadettakin)? :)

    Kaikista vinkeistä ikuisesti kiitollisin terkuin,
    Mimmu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Iltaisin/öisin on aika viileää, mutta eiköhän nahkatakilla pärjää. Aurinkoisella säällä ballerinat on hyvät ja muuten suosittelisin esim. tennareita. Sunnuntaiksi on muuten luvattu jo n. +19!

      Poista
    2. Joo, katoin kanssa sääennusteita, sunnuntaistahan taitaa tulla ihan huippu! Ja kaipa hotellissa saa sitten tarvittaessa niitä märkiä Converseja kuivateltua - perjantaina taitaa vielä sataa... ;)
      Kiitti vinkeistä! :)

      Mimmu

      Poista