lauantai 20. lokakuuta 2012

Äänestyspäivä

Kävin tänään lauantaina äänestämässä kuntavaaleissa. Lontoossa oli mahdollista äänestää 17.-20.10. Suomen suurlähetystössä. Lähetystö sijaitsee Belgraviassa, City of Westminsterissä, osoitteessa 38 Chesham Place. Lähistöllä on paljon muitakin suurlähetystöjä. Alue oli tosi hienon näköistä asunnot siellä kuulemma ovatkin ihan poikkeuksellisen kalliita.

Äänestysreissun jälkeen kiertelin aluetta vielä ympäriinsä ja suuntasin sitten Leicester Squaren kautta Oxford Streetille. 

Täällä on ilmeisesti joka viikonloppu jokin metrolinja/metroasema suljettuna, mikä aiheuttaa vielä lisää ruuhkia. Ruuhkaa ja jonottamista täällä on siis ihan joka paikassa muutenkin, mikä on tosi ärsyttävää. Kaduilla ei pääse kävelemään nopeasti ja ahtaissa käytävissä ja portaissa saa seisoskella pitkään, ennen kuin pääsee etenemään. Paikasta toiseen liikkumiseen saa varata tosi reilusti aikaa. Ehkä siihen tottuu...

Kotiin tulin tänään Tottenham Court Roadin aseman kautta, joka oli ennätysmäisen täynnä. Jouduin odottamaan pitkään, ennen kuin pääsin edes laiturille seisomaan, sillä ihmisiä oli vaan niin paljon, että mihinkään suuntaan ei päässyt liikkumaan. Alhaalla maan alla on myös tosi kuuma ja huono ilma, joten ei ihme, että jengi pyörtyilee. Tänään bongasin kaksi pyörtynyttä. Minä ja take away -sushi selvisimme kuitenkin ehjinä kotiin!


4 kommenttia:

  1. Sushi! Ei ole ollut Zeniin menemistä ilman sinua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, saat luvan mennä sinne ilman minuakin. ;) Ehtisiköhän siellä käydä vaikka alkuvuodesta...

      Poista
  2. Mitä suurimmat pahoittelut Johanna sinulle, kun "kaduilla ei pääse kävelemään nopeasti ja ahtaissa käytävissä ja portaissa saa seisoskella pitkään, ennen kuin pääsee etenemään". Minä uskon että mahtaa olla rankkaa. Toisaalta sitten kun tulet takaisin Suomeen saatetaan joskus kävellä paikasta toiseen aivan yhtä matkaa, kun olet tottunut meihin vätyksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukahan tämä anonyymi mahtaa olla.. Mä kävelen Suomessa sit taas ennätysnopeasti, kun kerrankin pystyy. Et pysy perässä!

      Poista