torstai 11. lokakuuta 2012

Baardit, freshers' flu ja säätöä yliopistolla

Yliopiston puolelta ensimmäiset pari viikkoa oli orientaatiota ja käytännön asioiden hoitamista. Säätöä onkin ollut kaikkien mahdollisten asioiden kanssa.. Henkilökunta on todella ystävällistä, ja jos vain vähänkin näyttää eksyneeltä, joku tulee heti tarjoamaan apua. Hallinnollinen puoli ei vain meinaa ollenkaan toimia. 

Tällä hetkellä olen yliopistolla kirjoilla (mikä ei ollutkaan ihan helppo juttu toteuttaa) ja olen saanut kaikki tietotekniikkatunnukset sun muut. Nyt pitäisi vaan saada kurssit valituksi ja itsensä niille rekisteröidyksi. Itse opetushan alkoi tämän viikon maanantaina, joten tosi hyvä, että näitä kursseja ja niiden päällekäisyyksiä aletaan katsoa nyt.. Olin siis tiistaihin asti siinä uskossa, että kurssivalintani ovat ihan ok, mutta eivätpä sitten olleetkaan. Mielestäni tein nyt kuitenkin aivan erinomaiset uudet kurssivalinnat, nyt täytyy vain odotella, että joku ne hyväksyisi. 

Viime perjantaina (5.10.) yliopisto järkkäsi River Boat Partyt (baardit) Thamesilla. Bussit kuljettivat meidät joen rantaan, mistä hypättiin laivan kyytiin. Harmi, että oli niin sateinen ja kylmä sää, ettei laivan kannella voinut oikein oleilla. Näkymät olisivat varmasti olleet ihan huikeat. Tässä kuitenkin pari kuvaa, jotka sain napattua:

Tower Bridge
Tower of London
Millenium Wheel aka London Eye


Heti risteilyn jälkeisenä aamuna oli kipeä olo, eli nyt olen köhinyt edelliset viisi päivää. Freshers’ Flu vai mikähän lie.. No, onneksi Muumeja voi katsoa täälläkin. Eli lepoa, paljon teetä ja äitin lähettämiä herkkuja. :)

Nam. Myös kämppiksille maistui suklaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti