torstai 22. marraskuuta 2012

Billy, what does it feel like when you're dancing?


Eilen tiistaina, viimeisenä iltana ennen ekaa tenttiä, olin ekaa kertaa tutustumassa Lontoon musikaalitarjontaan ja kävin katsomassa Billy Elliotin Victoria Palace Theatressa. Liput järjestyi yliopiston kautta ihan edulliseen hintaan. Yliopistolla on siis erikseen henkilökuntaa järjestämässä kaikkea vapaa-ajan toimintaa, mm. näitä teatterireissuja.


Ja vitsit se oli hyvä! Itketti ja nauratti monta kertaa. Billy oli tietenkin tosi hyvä, mutta mun lemppari oli ehkä Michael, Billyn kaveri. Myös se nyrkkeilevä mini-ihminen oli ihan loistava. Ja kaikki muut myös. Miksi lopetin tanssin ja hain oikikseen! Voisikohan vielä vaihtaa...


Eilen oli myös ekan kerran kunnon syysmyrsky: tuuli tosi kovaa ja satoi kaatamalla. Muuten edeltävät viikot ovatkin olleet yllättävän lämpimiä, ja pientä tihkua lukuunottamatta ei ole satanut. Alkaa myös olla taas vähän kylmempi.. Yhyy.

Niin, ja tänään oli tosiaan se ensimmäinen tentti, tosin aika pieni sellainen. Meni varmaan ihan hyvin. Piti vastata vain yhteen kysymykseen, aikaa oli tunti, eikä vastaustilaa ollut rajoitettu. Inhottava yhtälö. Aikaa oli liian vähän siihen nähden, miten paljon olisin halunnut kirjoittaa. Ja oikeustapaus oli juuri siitä viidesosasta tenttialuetta, jota en ehtinyt lukea niin tarkasti... Eli jokaikisen oikeustapauksen vuosilukua en muistanut. Kyllä se läpi menee varmasti, mutta ei ehkä tule ihan täysiä pisteitä. Ei niitä täysiä pisteitä tule kyllä koskaan Helsingissäkään, eli ei suurta muutosta entiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti