lauantai 10. marraskuuta 2012

Happy!

Hyvä ystäväni M (hehe) oli ystävineen Lontoossa muutaman päivän viikko sitten. Olin harmikseni jo buukannut pari iltaa muihin juttuihin, ja lisäksi maanantai ja tiistai oli aika täynnä koulujuttuja. Ehdittiin kuitenkin onneksi nähdä parina päivänä, joihin mahtui mm. shoppailua ja sushiöverit.

Minä, M ja erittäin hauska läppä Zara Homessa!

Sunnuntaina minä, M ja pari M:n kaveria kierreltiin ensin Camden Townissa ja siirryttiin sitten Regent Streetille ja Oxford Streetille. Illalla mentiin Sohoon syömään sushia all you can eat -periaatteella tosin syötiin paljon enemmän kuin oltaisi oikeasti pystytty syömään... Jouduin perumaan puheitani siitä, että sushia voisi syödä vaikka kuinka paljon ja vaikka joka päivä... Tosin paha olo on tällä hetkellä jo unohtunut, hip hei!

Näissä kuvissa on suunnilleen puolet meidän illan ateriasta...

Tiistaina vietettiin M:n kanssa rattoisat pari tuntia Primarkissa, minkä jälkeen käytiin vielä mm. Victoria's Secretin Bond Streetin liikkeessä ja pubilounaalla, ennen kuin M ystävineen suuntasi hotellin kautta Heathrowlle. Nyyh! Itse suuntasin yliopistolle keskustelemaan sopimusoikeudellisista ongelmista. Nyyh!

Edellisen viikon aikana minua on hemmoteltu oikein urakalla. Ensin M lahjoi minua tuliaisilla (joista osa oli oikeaoppisesti Jyväskylästä ;)) ja sitten tuli postissa paketti ihanilta tytöiltä Suomesta (sisälsi ihan huipun muistikirjan ja herkkuja, joiden avulla selviän varmasti tulevasta reading weekista). Nyt on Suomi-herkkuja vaikka muille jakaa tosin tietenkin pidän kaikki itse. Niin ja sain monta postikorttiakin! Kiitos kaikki.

2 kommenttia:

  1. Kiitos J, sain tästä koko viikon naurut! Arvostan kyllä suuresti, että henkilöllisyyteni on salattu ovelalla kirjainviittauksella. Ei tarvitse kestää niitä satoja kadulla tuijottavia ja kuiskivia ärsyttäviä lukijoita.

    T. M

    PS. Kai olet jo käynyt ostamassa itsellesi M:n korvikkeen?

    PPS. Missä päivän asu -kuvat viipyvät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! En ole vielä käynyt ostamassa korviketta, mutta kaikkea muuta olenkin ostanut. Juuri palasin Oxford Streetiltä.. Olisin kaivannut makutuomaria! Ja päivän asu -kuvaajaa.

      Poista