tiistai 13. marraskuuta 2012

Reading Week + Billy Talent


Eilen alkoi, viisi viikkoa kestäneen ahkeran opiskelun jälkeen, viikon lukutauko, reading  week. Ja hyvin alkoikin, kuten ylläolevasta kuvasta voi päätellä. Lopun reading weekista aion kuitenkin tylsästi käyttää nimensä mukaisesti lukemiseen. En ole ehtinyt oikeastaan avatakaan kirjoja tähän mennessä, koska kaikki aika menee luentomateriaalien läpikahlaamiseen ja seminaaritehtävien tekemiseen. Lisäksi ensi viikolla on ensimmäinen tentti, joten ehkä se on jo korkea aika aloittaa lukeminen. 

Ihan lukemisen lisäksi täytyy opetella ulkoa iso liuta oikeustapauksia, mikä tuntuu vähän hassulta. Olen palannut pääsykoeaikojeni mukaiseen opiskelutekniikkaan: muistilappuihin. Olen siis kirjoittanut keissien nimet, vuosiluvut ja lyhyet tapausselostukset muistilapuille, joita olen liimannut ympäri huonetta. Meillä oli viime viikolla muuten ihan workshop, jossa opetettiin eri tapoja opetella keissit ulkoa... Yksi oli juurikin tämä muistilappuhomma. Täytyy varmaan kokeilla myös revision cardseja, joiden avulla joku saa kuulustella minua vaikka Skypen kautta. :D


Ennen reading weekin alkua, sunnuntaina, kävin katsomassa Billy Talentia Roundhousessa, Camdenissa. Lämppäämässä oli Don Broco ja AWOLNATION. Don Brocoa en ehtinyt oikeastaan nähdä, koska olin taas kerran niin myöhässä. Tällä kertaa lähdin kotoa ajoissa, mutta jouduin matkalla ongelmiin. Taas kerran viikonlopun kunniaksi metrot eivät kulkeneet kunnolla, joten jouduin menemään metron korvaavalla bussilla. Ensiksi minut neuvottiin väärään suuntaan menevään bussiin. Seuraavalla pysäkillä hyppäsin takaisinpäin menevään bussiin. Tämän bussin kuski sitten olikin ihan hukassa ja ajeli ties mitä kummallisia reittejä. Lopulta pääsin takaisin lähtöpisteeseen ja kohti Camdenia.

Niin, Don Brocosta ei siis paljoa sanomista. Elektronista musiikkia ja indierockia yhdistelevä AWOLNATION oli ihan ok. Laulaja Aaronissa oli jotenkin tosi paljon samaa kuin Jared Letossa, en tiedä miksi. Keikalla oli ehkä turhan paljon yleisön huudattamista minun makuuni, mutta oli oikein hyvä keikka kuitenkin. Bändi on muuten tulossa Helsingin Nosturiin tammikuussa.

Ja Billy Talent olikin sitten ihan huikea! Koko yhtye ja ihan erityisesti laulaja Benjamin Kowalewicz on vaan niin hyviä esiintyjiä, että koko keikka oli tosi viihdyttävää katsottavaa/kuunneltavaa. Benjamin on melkein kuin jokin animaatiohahmo. :) Yleisö oli ihan hullua, mistä pieni miinus. Olin aika lähellä eturiviä, mutta siinä vaiheessa, kun joku crowd surfaaja potkaisi minua päähän niin kovaa, että näin tähtiä, siirryin suosiolla taaemmas katsomaan keikkaa. 


Tässä pari kuvaa, jotka on lainattu Billy Talentin FB-sivulta:


https://www.facebook.com/billytalent, Jessica S.
https://www.facebook.com/billytalent, Jessica S.

3 kommenttia:

  1. Vaadin ostoskassien sisällön näytille!

    Hieno jakku päivän asu -kuvassa ;) Tsemppiä luku-urakkaan... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisällön tulet näkemään tulevissa kuvissa. ;)

      Poista
  2. i have also top shop and urban outfitters bags! the best shops on the world! :)

    VastaaPoista